HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Huawei P30. Cateva specificatii tehnice

VIDEO: cum arata Huawei P30. Cateva specificatii tehnice

Huawei P30

Am intrat în 2019 și se apropie perioada din an în care toți marii producători scot pe piața noua generație de flagship-uri. Huawei este acolo, cu noua familie P30. Așa cum este obiceiul, este destul de greu de păstrat secretul în legătură cu viitoarele terminale. Și nici nu cred că se dorește așa ceva, până la urmă este un instrument de marketing destul de eficient.

Astăzi o să ne oprim puțin asupra viitorului flagship Huawei P30, care a făcut subiectul unui material destul de complex de tip leak. Nu prea mai este loc de secrete din punctul de vedere al aspectului fizic, iar istoricul sursei care a publicat pozele și clipul video cu P30 este unul destul de bun. Așa că putem să luăm de bune informațiile de aici.

Huawei P30 va avea o construcție oarecum cuminte, cu un display cu margini extrem de înguste, atât lateral, cât și sus și jos, întrerupte doar de un mic notch în formă de picătură în partea de sus. Pe spatele din sticlă într-un degradeu interesant de două nuanțe, se distinge un modul cu trei camere foto, dispuse vertical. Semn că producătorul chinez pune în continuare accent pe abilitățile foto alte terminalului. Și bine face!

Cred că prea multe vorbe sunt de prisos, vă las cu materialele de mai jos pentru a vedea cât mai bine cum o să arate Huawei P30.

Huawei P30
Huawei P30
Huawei P30

În ceea ce privește specificațiile tehnice ale lui Huawei P30, se spune că telefonul va fi construit în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Se va baza pe o combinație de chipset Kirin cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz, cu o memorie RAM de 6 sau de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 sau 256 GB.

În ceea ce privește camerele foto, cea frontală va avea un senzor de 24 megapixeli. Sistemul de trei camere de pe spate va fi compus dintr-un senzor de 40 megapixeli, unul de 20 megapixeli și unul de 5 megapixeli și va fi capabil de zoom optic de 5x.

Huawei P30 va fi lansat oficial în a doua jumătate a lunii martie.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep