HomeEvenimenteCESHONOR lanseaza la CES 2019 HONOR VIEW20 cu prima camera de 48MP...

HONOR lanseaza la CES 2019 HONOR VIEW20 cu prima camera de 48MP cu AI ULTRA CLARITY si 3D

Honor View 20

HONOR a prezentat la CES 2019 cel mai recent smartphone al său – HONOR View20 – care vine cu o cameră foto principală de 48MP cu mod AI Ultra Clarity și cameră TOF 3D, afișare all-view.

„În calitate de e-brand de top, misiunea HONOR este de a crea o lume inteligentă concepută în funcție de nevoile tinerilor”, a declarat George Zhao, președinte Honor. „Obiectivul HONOR este acela de a se dezvolta și de a ajunge pe noi piețe, astfel încât să putem aduce tehnologii unice, experiențe de viață mai bogate și mai diverse și un stil remarcabil pentru fanii din întreaga lume”.

Camera de 48MP beneficiază de integrarea AI-ului Huawei și poate captura imagini deosebite. Noul mod AI Ultra Clarity poate combina mai multe imagini de 48MP într-o singură fotografie, rezultând o imagine de Super 48MP.

HONOR View20 vine și cu o cameră secundară 3D avansată, care poate scana și recunoaște obiecte din lumea reală. Algoritmul de modelare AI și 3D permite o serie de aplicații utile și interesante, de la subțierea corpului în fotografii și videoclipuri, la redarea jocurilor cu senzori de mișcare și calcularea caloriilor în alimente.

HONOR View20 a adoptat o tehnică specială care îi permite luminii să ajungă în mod fluid la camera frontală. Inginerii HONOR utilizează un design avansat cu suport tampon pentru a plasa cu precizie camera frontală sub orificiul transparent extrem de mic, de 4,5 mm, de pe ecran. Pentru a împiedica lumina emisă de ecran să pătrundă în camera foto, a fost utilizat un material adeziv patentat, oferind cele mai bune fotografii posibile realizate de un smartphone.

HONOR View20 este primul model echipat cu cipset de 7nm Kirin 980 AI cu NPU dual de pe piața de peste ocean, GPU Turbo 2.0, care îmbunătățește performanțele grafice și o baterie de 4.000 mAh cu SuperCharge.

Cipset-ul Kirin 980 aduce o îmbunătățire de 75% a vitezei pe single core față de generația anterioară. Kirin 980 include și GPU Mali-G76, îmbunătățind performanța grafică cu 46%. Totodată consumul de energie este redus cu 58% și aducând un progres revoluționar în experiența utilizatorului.

George Zhao a adăugat: „Seria View de la HONOR le aduce utilizatorilor o tehnologie inovatoare și o performanță de vârf. Cu HONOR View20, împingem limitele posibilului în materie de smartphone-uri vârf de gamă. Suntem foarte mândri de View20, un amestec încântător de inovație, putere și funcționalitate, și un telefon care evidențiază cu îndrăzneală reputația HONOR și angajamentul față de designul elegant”.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep