HomeEvenimenteCESLG anunta ca primul televizor rulabil din lume (LG SIGNATURE OLED TV...

LG anunta ca primul televizor rulabil din lume (LG SIGNATURE OLED TV R) va putea fi cumparat din primavara lui 2019

LG OLED TV R - Full View _2

La Computer Electronics Show din Las Vegas LG a anunțat în această săptămână că primul televizor din lume cu ecran OLED rulabil va putea fi achiziționat din această primăvară. Modelul în cauză este LG SIGNATURE OLED TV R (model 65R9) și ”redefinește televizorul printr-o formă variabilă, posibilă doar prin tehnologia OLED de vârf a companiei. Mai mult decât o demonstrație de ingeniozitate inginerească, extraordinarul produs LG se laudă cu o calitate de neegalat a imaginii și sunetului, totul într-o formă ce oferă utilizatorilor de acasă posibilități infinite de a-și defini spațiul perfect de vizionare.”

Dintre toate anunțurile de la CES 2018, televizorul cu ecran rulabil al LG a fost fără îndoială unul dintre cele mai mișto lucruri prezentate anul trecut. Anul acesta televizorul nu mai este în stadiu de prototip, e un model comercial denumit LG Signature OLED TV R și începând cu luna martie va putea fi cumpărat de cei interesați.

O chestie deosebit de faină legată de LG Signature OLED TV R este că va putea fi desfăcut exact atâta cât este nevoie, adică nu e neapărat să meargă pe 16:9 și să afișeze zone negre în sus și jos, el se va putea desface pe un raport 1.85:1 sau 2.39:1. LG SIGNATURE OLED TV R se poate transforma pentru a oferi opțiuni diferite de vizionare – Full View, Line View si Zero View – și le permite clienților să folosească televizorul în moduri văzute ca fiind practic imposibile, înainte de dezvoltarea tehnologiei OLED.

Prin introducerea de anul trecut a modelului LG SIGNATURE OLED TV W, LG a deconstruit conceptul tradițional de televizor, concentrându-se pe simplitatea ecranului. Numit și „televizorul-tapet”, LG a dovedit că un televizor poate oferi performanță, subtilitate și frumusețe în același timp. Cea mai recentă realizare LG duce acest concept la un nivel cu totul nou. LG a creat un televizor cu un ecran ce pare să apară și să dispară ca prin magie, o inovație revoluționară ce pare să sfideze logica. Litera „R” din noul LG SIGNATURE OLED TV R înseamnă crearea unei revoluții în domeniul home entertainment și redefinirea spațiului prin abilitatea sa de a se ridica și a se rula la o simplă atingere de buton.

Full View vă oferă o experiență de vizionare pe ecran mare, revelând pe deplin contrastul, adâncimea și realismul devenite sinonime cu televizoarele LG. Calitatea remarcabilă a imaginii și sunetului AI ce funcționează pe baza procesorului inteligent LG α (Alpha) 9 din a doua generație și a algoritmului Deep Learning plasează acest televizor uimitor într-o clasă proprie. Utilizatorii își pot folosi vocea pentru a transmite sarcini cu ajutorul Amazon Alexa, o nouă adiție a gamei de televizoare LG AI din 2019, alături de suportul pentru Apple AirPlay 2 și HomeKit. Prin suportul pentru AirPlay 2, utilizatorii pot reda cu usurință videoclipuri de pe iTunes și alte aplicați pentru video, muzică și fotografii, direct de pe dispozitivele lor Apple pe televizorul LG SIGNATURE OLED TV R. Cu suportul Apple HomeKit, clienții își vor putea controla televizorul LG prin intermediul aplicației Home sau prin Siri.

Line View permite ca televizorul LG SIGNATURE OLED TV R să fie parțial derulat, pentru administrarea acelor sarcini ce nu necesită un ecran TV întreg. În cadrul Line View, utilizatorii pot alege dintre funcții precum Clock, Frame, Mood, Music și Home Dashboard. Alegeți modul Clock pentru a verifica ora și vremea dintr-o singură privire, modul Frame pentru a vă bucura de fotografii de familie partajate de pe un smartphone, sau modul Mood pentru a crea o atmosferă mai relaxantă.

În Zero View, toți cei 65 de inch ai televizorului LG SIGNATURE OLED TV R sunt ascunși vederii, pliați în baza aparatului. Chiar și în Zero View, utilizatorii se pot bucura de muzică și continut audio redat prin sistemul audio Dolby Atmos de 100W cu emisie frontală pe 4.2 canale. Calitatea premium este evidentă în tot aparatul, de la carcasa de aluminiu la difuzorul de calitate cu înveliș de lână creat de firma daneză Kvadrat.

Dat fiind că un concept similar a ajuns să fie vândut cu peste 8000 USD, e probabil ca și LG SIGNATURE OLED TV R să fie cel puțin la același preț.

Abia aștept să ajungă în țară un sample și sper să îl pot vedea în realitate ca să vă povestesc mai multe despre el.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep