HomeFeaturedFocusMio lanseaza MiVue J60 si MiVue J85, doua noi camere auto

Mio lanseaza MiVue J60 si MiVue J85, doua noi camere auto

Mio MiVue J85

Cele două noi produse lansate de Mio se caracterizează printr-un design discret, posibil prin lipsa ecranului, pentru o experiență mai bună la volan, printr-o calitate a imaginii de până la 2.5K QHD, 2560 x 1600p și prin tehnologii avansate de siguranță la volan, precum: GPS cu alerte pentru camerele video de supraveghere, sisteme inovatoare de asistență pentru conducătorul auto (ADAS) și WIFI integrat pentru backup și înregistrare directă în smartphone prin intermediul aplicației MiVue Pro. Mai mult, camera dispune de actualizări gratuite WiFi OTA, pe toată durata de viață a dispozitivelor.

Noua serie MiVue J oferă o înregistrare de înaltă calitate și captează fiecare detaliu atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Camera MiVue J85 integrează senzorul Sony STARVIS CMOS, proiectat pentru a oferi un contrast excelent, culori clare și vii, chiar și în condiții de luminozitate scăzută. Camera MiVue J85 poate înregistra la o rezoluție de până la 2.5K QHD, 2560 x 1600p, iar cu ajutorul unghiului de vizualizare larg, de 150° și a diafragmei f1.8, aceasta captează fiecare detaliu din timpul călătoriei. Camera MiVue J60 poate înregistra la calitate Full HD, 1920 x 1080p la 30 fps având un unghi larg de vizualizare de 150°.

MiVue J85

 Sistemul de GPS integrat în camerele MiVue din seria J înregistrează viteza și locația din timpul călătoriei. Informațiile preinstalate privind camerele de radar fixe permit camerei MiVue seria J să notifice șoferul în legătură cu limita legală de viteză. De asemenea, dispozitivul dispune de actualizări pe toată durata de viață a produsului. În plus, camerele MiVue din seria J oferă alerte sonore în momentul în care limita legală de viteză este depășită.

Camerele MiVue din seria J sunt prevăzute cu sisteme inovatoare de asistență pentru conducătorul auto, care include: sistemul de avertizare în caz de coliziune frontal (FCWS), sistem de avertizare în caz de părăsire involuntară a benzii de rulare (LDWS), avertizare de tip Stop and Go etc.

Dacă senzorul G integrat cu 3 axe detectează schimbări bruște de direcție sau un impact, înregistrarea este protejată imediat şi nu poate fi suprascrisă. Integritatea datelor este astfel asigurată în timpul înregistrării pentru a putea fi ulterior ușor identificate.

Cele două produse sunt deja disponibile și pe piața locală. Mio MiVue J85 are un preț de 749 lei, iar modelul MiVue J60 costă 599 lei.

Mio MiVue J85 J60

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep