HomeFeaturedFocusMozilla lansează prima variantă de test pentru Firefox de Windows 10 on...

Mozilla lansează prima variantă de test pentru Firefox de Windows 10 on ARM

Mozilla a lansat prima variantă de test pentru browser-ul Firefox de Windows 10 on ARM.

Mozilla s-a mișcat repede și a lansat prima variantă de test pentru browser-ul său de Windows 10 on ARM, fiind primul browser non Microsoft ce ajunge pe Windows 10 on ARM, cu cod optimizat. Este o primă versiune din branch-ul nightly build, adică cu potențiale bug-uri și e destul de departe de lansarea oficială. O să mai treacă câteva săptămâni bune, dacă nu chiar luni, până când Firefox pe Windows 10 on ARM o să fie complet funcțional.

Deocamdată e o versiune de test, dacă vreți un DEMO ce ne arată ce se poate face. Cine vrea poate să se bage la testare, dar trebuie să fie conștient de inerentele probleme care pot apărea și în niciun caz să nu se aștepte că ar putea folosi Firefox la capacitate maximă.

Acum urmează să vedem și cum arată primul build de Chromium pentru Windows 10 on ARM, dacă tot am asistat la ”împăcarea” dintre Google și Microsoft. Iar cu Chromium și Firefox pe Windows 10 on ARM și viitoarea platformă Snapdragon, mai rapidă și mai optimizată, s-ar putea că sistemele cu Windows 10 să devină extrem de interesante.

Dacă vă tentează să testați Firefox pe Windows 10 on ARM, o puteți face descărcând primul build de test de aici: Firefox Nightly for ARM64.

via windowscentral

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep