HomeFeaturedFocusSi totusi: Galaxy Note 9 primeste oficial Android 9 Pie mai repede...

Si totusi: Galaxy Note 9 primeste oficial Android 9 Pie mai repede decat era asteptat

Utilizatorii din Germania au primit deja Android 9 Pie pe Samsung Galaxy Note 9.

Pentru că tocmai discutam despre schimbarea schimbării vizavi de lansarea update-ului Android 9 Pie pentru Galaxy Note 9 și vineri am aflat că în Germania unii utilizatori norocoși l-au primit deja, cu mult înainte de data prevăzută în calendar. Interesant este că vorbim despre actualizarea pentru Note9 cu Exynos și nu cu Snapdragon (așa cum e în SUA), ceea ce ne dă speranțe că se poate să ajungă și în România relativ repede.

Update-ul Android 9 Pie pentru Samsung Galaxy Note9, venit oficial pe un aparat care participase în programul de testare beta.

Actualizarea se numește N960FXXU2CRLT și vine și cu patch-urile Android de ianuarie 2019, alături de care vin optimizările Samsung de pe One UI și funcția adaptive brightness. Iar pentru că Samsung a lansat Android 9 Pie pentru Galaxy S9 simultan pentru cei din progrmul beta și cei din afara lui, e ușor să presupunem (și să sperăm) că și în cazul Note 9 lucrurile vor sta la fel.

În România nu am văzut să fi ajuns încă – eu am verificat pe modelul meu, cu SIM Orange și la momentul scrierii materialului nu aveam încă actualizarea. Ca fapt divers – Huawei a avut nevoie de 10 zile de la lansarea la nivel internațional să aducă Android 9 Pie și în România pe P20 Pro.

O să vă țin la curent și când apare Android 9 Pie pe Note 9 în România o să vă dau de știre, inclusiv cu detalii despre procesul de upgrade.

Ca de obicei, dacă nu mai aveți răbdare mergeți în Settings, Software Update și Download updates manually ca să verificați disponibilitatea. Poate aveți noroc și o primiți mai repede!

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

    • Radu, respectivul screenshot este facut pe un aparat care participase in programul de testare beta si a primit doar un update diferential, nu tot pachetul – dupa cum se vede foarte clar in textul asociat pozei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep