HomeFeaturedFocusPrima poza reala cu Samsung Galaxy S10 ne dezvaluie ecranul cu gaura...

Prima poza reala cu Samsung Galaxy S10 ne dezvaluie ecranul cu gaura pentru camera foto

Așa arată Samsung Galaxy S10: observați că nu are notch ci doar o gaură prin care ”iese” camera foto pentru selfie.

Încă suntem destul de departe de momentul în care o să fie lansată seria S10 a Samsung, dar deja știm destul de multe lucruri despre acest flagship și azi avem ocazia să vedem și prima poză reală. De le celebrul Evan Blass avem imaginea de mai sus cu Samsung Galaxy S10 în care se poate vedea că în locul notch-ului Apple Samsung a ales să introducă o gaură prin care să ”respire” camera foto pentru selfie.

Este practic prima poză reală a lui Samsung Galaxy S10 (cu numele de cod Beyond 1) de până acum. Beyond 2 se pare că e numele de cod pentru Samsung Galaxy S10+.

Ambele vor avea această gaură specifică în ecran și vor beneficia de prezența unui senzor de amprentă poziționat sub display, la fel ca la Huawei Mate 20 Pro. Ar mai exista un Beyond 0, care spre deosebire de celelalte două modele nu va avea senzorul de amprentă sub display și nici ecran curbat, chestie care ne face să ne gândim că Samsung va alege strategia Apple și pe lângă modelele high end să aducă unul mai ”ieftin„ cu ceva diferențe constructive.

În poza lui Samsung Galaxy S10 se mai poate observa și fanta pentru difuzor, montată fix deasupra display-ului și niște margini foarte subțiri.

Iar din mesajul de pe Twitter al lui Evan Blass aflăm și că Samsung Galaxy S10 va beneficia de posibilitatea de a fi folosit drept încărcător pentru alte dispozitive, la fel cum are și Huawei Mate 20 Pro.

Cred că acesta este doar începutul și în perioada ce urmează până la lansarea oficială o să tot vedem poze cu Samsung Galaxy S10 și vom afla și alte detalii despre acest flagship.

Pentru început arată bine. Voi ce credeți?

via @evleaks

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep