HomeFeaturedFocusAu aparut poze noi cu Samsung Galaxy S10 ce ne arata ca...

Au aparut poze noi cu Samsung Galaxy S10 ce ne arata ca are wallet de crypto

După cum reiese din leak-ul de mai sus, Samsung Galaxy S10 va avea un wallet de crypto.

După cum era de așteptat, pe măsură ce ne apropiem de lansarea oficială a lui Samsung Galaxy S10 apar tot mai multe leak-uri cu viitorul flaghsip al Samsung. Deja știm de mult cum arată și că nu mai are notch ci are o gaură în ecran pentru camera foto și că prețul său va fi unul exorbitant.

În urma celui mai recent leak aflăm și că Galaxy S10 beneficiază de Samsung Blockchain KeyStore unde cel mai probabil utilizatorul va putea să își salveze monedele crypto.

Se vede din nou foarte clar ecranul generos, fără notch, dar cu gaură pentru camera foto selfie.

Pentru wallet Samsung oferă și opțiunea de import a unuia existent sau să se creeze unul nou, din ce vedem doar Ethereum (ETH) pare să fie suportat în acest moment.

Până pe 20 februarie când se va lansa oficial mai e aproape o lună așa că e foarte probabil să mai vedem și alte leak-uri și detalii noi despre viitorul flaghsip. Cu prețuri plecând de la 1000 EUR, viitoarea generație S10 va trebui să aducă chestii foarte faine pentru a atrage utilizatorul, mai ales că varianta de top cu 12GB și 1TB pentru stocare poate să treacă de 1600 EUR.

via VenyaGeskin

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep