HomeFeaturedFocusRedmi Go anuntat oficial, smartphone ieftin pentru Europa

Redmi Go anuntat oficial, smartphone ieftin pentru Europa

Redmi Go

Nu se întâmplă prea des ca un telefon Xiaomi să fie lansat oficial direct pentru piețele din Europa. Din păcate, Redmi Go, telefonul care sparge această regulă, este un entry-level. Se spune că este primul smartphone Android Go al producătorului chinez și acest lucru vine cu anumite limitări la nivel de hardware.

Conceptul de Android Go presupune un sistem de operare care se descurcă cu resurse limitate. În acest caz este un Android Oreo 8.1 Go Edition, iar Redmi Go se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 425 (procesor quad-core), cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 8 GB sau de 16 GB. Dezamăgitor de-a dreptul.

La fel cum este și ecranul de 5 inchi și 1280 x 720 pixeli, adică un aspect convențional (de fapt învechit) de 16:9, cu margini groase în partea de sus și de jos.

Nici camera foto principală de 8 megapixeli sau cea frontală de 5 megapixeli nu sunt mai în măsură să ne învioreze, la fel cum nici abilitățile dual-SIM nu au puterea să o facă. Iar lipsa cititorului de amprentă digitală reprezintă lovitura finală.

Poate doar acumulatorul de 3000 mAh să fie un argument (fie el cât de mic) în favoarea acestui terminal.

Nici măcar prețul de 80 de euro valabil pentru piețele europene nu mi se pare atractiv, așa că nu pot să îmi dau seama sunt ceva șanse de succes pentru Redmi Go.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep