HomeFeaturedFocusRealme C1 (2019) prezentat oficial

Realme C1 (2019) prezentat oficial

Realme C1 (2019)

Este o reiterare a unui entry-level destul de popular, care vine cu mici modificări. Realme C1 (2019) propune două configurații de memorie, una cu 2 GB de RAM și 32 GB capacitate internă de stocare și cea de-a doua cu 3 GB de RAM și aceeași cantitate de memorie internă.

Prima versiune are un preț de aproximativ 90 de euro, iar cea de-a doua costă aproximativ 105 euro. Prețurile sunt valabile pe piața din India, acolo unde cele două terminale au fost deja puse în vânzare. Vă reamintesc că Realme este un sub-brand desprins din Oppo, destinat acestei piețe (chiar dacă a devenit disponibil și în alte țări între timp), a cărei principală caracteristică este dată de prețurile foarte accesibile. Ulterior, Realme a devenit o companie de sine stătătoare.

Nici așteptările nu trebuie să fie foarte ridicate, pentru că Realme C1 (2019) este construit în jurul aceleiași configurații ca și predecesorul său: un chipset Qualcomm Snapdragon 450, un display de 6,2 inchi, cu notch în partea de sus și rezoluție HD+ și un acumulator impresionant, de 4230 mAh.

Probabil că și de la Realme C1 (2019) producătorii săi așteaptă același succes ca și de la predecesorul C1, care s-a mândrit recent cu borna de 1 milion de unități vândute.

via Realme Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep