HomeFeaturedFocusRedmi Note 7 Pro se prefigureaza tot mai clar

Redmi Note 7 Pro se prefigureaza tot mai clar

Redmi Note 7

Nu vor fi mari diferențele față de Redmi Note 7, însă ele vor apărea exact acolo unde este cel mai important. Configurația viitorului smartphone (care nu mai are mult până la un anunț oficial) se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 675, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Deja Redmi Note 7 Pro arată mult mai bine decât fratele său deja disponibil. Iar informațiile sunt cât se poate de oficiale, fiind oferite chiar de către CEO-ul companiei.

Însă din punct de vedere fizic cele două telefoane arată cam la fel. Avem același display de 6,3 inchi cu notch în formă de picătură în partea de sus (rezoluție 2340 x 1080 pixeli) și aceeași construcție. Se păstrează și acumulatorul de 4000 mAh cu suport pentru Quick Charge 4.0, dar și camera foto frontală de 13 megapixeli.

O schimbare apare la nivelul sistemului dual camera de pe spatele terminalului. Chiar dacă avem aceeași combinație de senzor de 48 megapixeli cu unul de 5 megapixeli, de această dată senzorul principal va fi un Sony IMX586, care teoretic este mai bun decât cel produs de Samsung.

Probabil vă va apărea și o diferență de preț și că Redmi Note 7 Pro va fi ceva mai scump. Însă detaliile comerciale vor fi disponibile în momentul unui anunț oficial, care, așa cum spuneam mai sus, nu este foarte departe.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep