HomeFeaturedFocusPocophone F1, scor foarte bun in DxOMark

Pocophone F1, scor foarte bun in DxOMark

Pocophone F1 DxOMark

După ce a fost lansat ca fiind cel mai ieftin telefon cu chipset Qualcomm Snapdragon 845, Pocophone F1 ne arată că nu se laudă degeaba cu statutul de flagship challenger. A trecut prin mâinile celor de la DxOMark și a reușit un scor chiar bun, oarecum surprinzător (într-un mod pozitiv) pentru mulți dintre noi.

Nu mai puțin de 91 de puncte a reușit Pocophone F1 să adune, cu rezultate foarte bune ale senzorului principal. A fost trădat de senzorul secundar al sistemului dual camera și de abilitățile video ceva mai subțirele, altfel rezultatul ar fi fost și mai spectaculos.

Ca să vă faceți o idee, scorul este la nivelul lui iPhone 8 sau Samsung Galaxy Note 8. Flagship-uri care chiar dacă au pe la un an jumate de vechime pe piață, încă costă dublul prețului cerut pentru un Pocophone F1.

Dacă ținem cont de prețul lui Pocophone F1, de aproximativ 350 euro pe piața locală, dar și de faptul că terminalul rezită foarte bine la testele de îndoire sau zgâriere, avem imaginea unui produs atractiv, care își justifică pe deplin banii investiți în el.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep