HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S10 Lite cu chipset Snapdragon 855 in Geekbench

Samsung Galaxy S10 Lite cu chipset Snapdragon 855 in Geekbench

Samsung Galaxy S10 Lite

Se pare că Samsung nu va face foarte multe compromisuri nici cu versiunea Lite a noii generații de flagship-uri din seria Galaxy S. Cel puțin asta ne lasă să înțelegem apariția din Geekbench a unui Samsung Galaxy S10 Lite. Chiar dacă va avea un sistem de camere foto mai puțin performant decât S10 și probabil vor mai fi și alte minusuri, la nivel de chipset se pare că Samsung Galaxy S10 se va baza tot pe Snapdragon 855. Evident, este vorba despre un model destinat pieței din Statele Unite, acolo unde chipset-urile Exynos încă nu sunt acceptate.

Pe lângă faptul că păstrează chipset-ul fratelui mai mare, Samsung Galaxy S10 Lite va combina Snapdragon-ul 855 cu o memorie RAM de 6 GB. Ceea ce îl face destul de performant, chiar dacă scorul din aplicația de benchmark nu susține această afirmație.

Samsung Galaxy S10 Lite

De remarcat cum Samsung a ales să se inspire de la Huawei cu acest model Lite, care nu a mai fost prezent până acum în familiile Galaxy S. Sunt curios dacă se va păstra acest sistem de denumiri și în momentul apariției oficiale. Până la urmă nu este nimic rău în a te inspira de la un competitor care are rezultate pozitive, iar celor de la Huawei chiar nu le lipsesc aceste rezultate.

Singura informație care mai reiese din apariția lui Samsung Galaxy S10 Lite în Geekbench este legată de sistemul de operare, care va fi un Android 9.0 Pie.

via Geekbench

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep