HomeFeaturedFocusSharp Aquos Zero iese din Japonia

Sharp Aquos Zero iese din Japonia

Sharp Aquos Zero

M-am bucurat destul de mult când am citit că Sharp Aquos Zero va fi disponibil pe piețele internaționale, părăsind căldura căminului natal. Nu doar pentru că este vorba despre flagship-ul actual al celor de la Sharp în materie de telefoane smart, ci mai ales pentru că am crezut că este doar un pas înspre o expansiune comercială ceva mai amplă.

Mi-ar fi plăcut să pot să anunț că telefoanele Sharp vor ajunge și pe piețele europene, pentru că cred că compania japoneză face niște produse chiar OK. Și cine a încercat un televizor Sharp (produse care se găsesc inclusiv pe piața din România) s-ar putea să mă aprobe.

Din păcate entuziasmul veștii a dispărut destul de rapid. Sharp Aquos Zero (încoronat de producători ca cel mai ușor telefon de 6 inchi) va ieși într-adevăr de pe piața din Japonia, dar se va opri rapid, pe piața din Taiwan. Asta nu prea îmi sună a expansiune comercială, cel puțin nu așa cum mi-o imaginam eu. Da, pentru Sharp se poate traduce într-o disponibilitate internațională (termenul exact folosit de oficialii companiei), dar pentru noi este fix apă de ploaie.

Am profitat totuși de ocazie pentru a puncta prețul pentru acest telefon cu specificații oarecum curioase, informație care a lipsti în momentul apariției oficiale a lui Sharp Aquos Zero. Cel puțin pentru piața din Taiwan, terminalul va avea un preț de aproximativ 648 dolari. Odată cu aflarea acestui detaliu, interesul meu pentru acest telefon s-a diminuat dramatic.

via PlayfullDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep