HomeCloud & MobilitySuita de aplicatii Microsoft Office a ajuns in App Store pentru MacOS

Suita de aplicatii Microsoft Office a ajuns in App Store pentru MacOS

De acum puteți descărca suita de aplicații Microsoft Office direct din App Store.

De câteva zile pachetul Microsoft Office a ajuns în App Store și este primul ce apare dacă o să căutați ”office”. După cum se vede în imaginea de mai sus, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OndeDrive pot fi descărcate separat din App Store sau direct din Microsoft Office 365. Pentru a le putea folosi aveți nevoie de un cont Office 365, ca și până acum.

Aplicațiile nu diferă de pachetele ce puteau fi descărcate de pe site-ul Microsoft, apare doar integrarea în App Store, promisă de multă vreme de către Apple. Probabil că negocierea cu Microsoft a mai durat ceva, dacă abia acum vedem rezultatul.

Marele avantaj este că cei interesați le pot instala mai repede și vor primi mai simplu actualizările – nu va mai fi nevoie să se folosească utilitarul de update al Microsoft. Apropo de asta, dacă vreți să instalați via App Store, folosiți link-ul acesta.

Aveți și posibilitatea de a folosi o lună gratuit pachetul Office 365, după aceea va fi nevoie de o licență completă pentru Office 365 – există mai multe versiuni, cea Personal costă 299 LEI pe an (sau 29.99 LEI pe lună) și vă oferă accesul la aplicațiile Office pe PC, Mac sau smartphone/tabletă. Mai interesantă este însă oferta Home (pentru Acasă) care pentru 429 LEI pe an (respectiv 42.99 LEI lunar) vă oferă accesul pentru șase persoane pe PC, Mac sau smartphone/tabletă și spațiu de stocare de 1TB în OneDrive.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep