HomeFeaturedFocusVivo Y89 prezentat oficial, disponibil deja la vanzare

Vivo Y89 prezentat oficial, disponibil deja la vanzare

Vivo Y89

Producătorul chinez consideră că Vivo Y89 pe care tocmai l-a introdus oficial este un entry-level. Poate o fi prin comparație cu alte modele Vivo, însă mie mi se pare că este totuși ceva mai mult decât atât. Și cred că cea mai bună argumentare a acestei afirmații vine de la combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 626 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Ăsta este lejer un mid-range.

Vivo Y89

Tot acest engine hardware se ascunde în spatele unui display de 6,26 inchi și rezoluție fullHD+. Un ecran cu margini destul de subțiri și cu un notch lunguieț în partea de sus. Ca o scurtă completare, memoria internă poate fi extinsă prin microSD.

Abilitățile foto ale lui Vivo Y89 par a nu fi nici ele chiar de lepădat. Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli. Tot pe spate avem și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Un acumulator cu o capacitate de 3260 mAh și un sistem de operare Android 8.1 Oreo completează lista cu detalii tehnice. Una dintre versiunile de culoare propune un degradeu de la albastru la roșu (sau invers) chiar interesant. Și nu doar pentru fanii steliști.

Vivo Y89 este deja disponibil la vânzare pe AliExpress, la un preț de 260 dolari. Un preț destul de atractiv, pentru un telefon care arată chiar bine.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep