HomeFeaturedFocusFOTO: cum o sa arate Motorola RAZR 2019

FOTO: cum o sa arate Motorola RAZR 2019

Motorola RAZR 2019

Au existat în ultima vreme o serie de zvonuri despre Motorola RAZR 2019, o reiterare a telefonului pe care eu îl consider destul de reprezentativ pentru Motorola, însă cu toate argumentele unui telefon modern. Ba chiar foarte modern, dacă ținem cont de faptul că se pare că Motorola RAZR 2019 va avea un display flexibil, ce va putea fi îndoit în interiorul telefonului. Se va păstra astfel forma de clamshell consacrată de acest model.

Motorola RAZR 2019

Ba chiar vom avea o asemănare destul de mare între cele două variante, pentru că așa îi stă bine unei reiterări de acest gen, făcute ca la carte. Evident, acest lucru a stârnit deja polemici între fanii Motorola și în general între fanii telefoanelor mobile.

Unii consideră că nu era cazul ca producătorul de smartphone să să focuseze în această direcție, pentru că RAZR nu a fost tocmai reprezentativ pentru perioada sa. Însă părerea mea este că este o mișcare curajoasă din partea Motorola. Și mai cred că Motorola RAZR chiar arăta bine la acea vreme. Țin minte că mi-am dorit mult un astfel de model, mai ales că primul meu telefon a fost tot un Motorola, dar nu a fost să fie.

Oricum, revenind la planurile din prezent ale companiei, se pare că Motorola RAZR 2019 va fi un proiect în serie limitată (la 200.000 unități), care va fi disponibil doar în Statele Unite, la un preț de aproximativ 1500 dolari. Se pare că nu mai este chiar așa de mult de așteptat până la o prezentare oficială (aproximativ două luni de zile), așa că ne vom exprima regretele pentru disponibilitatea limitată la momentul respectiv.

via TheVerge   

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep