HomeFeaturedFocusVivo Y91 prezentat oficial, un entry-level suficient de atractiv

Vivo Y91 prezentat oficial, un entry-level suficient de atractiv

Vivo Y91

O să vă explic imediat de ce îl consider pe Vivo Y91 un telefon chiar interesant, dar în sensul bun al cuvântului. La o privire de ansamblu asupra specificațiilor sale tehnice, este totuși doar un entry-level, însă are câteva chestii inedite și binevenite pe acest segment.

Vivo Y91

În ceea ce privește configurația lui Vivo Y91, avel o combinație de memorie RAM de 2 GB cu o capacitate internă de stocare de 32 GB, completată, pentru cei cu nevoi sporite în materie de stocare și de un slot pentru microSD. Memoriile sunt puse în valoare de un chipset MediaTek Helio P22 MT6762. Toate acestea se ascund după un display de 6,22 inchi și 1520 x 720 pixeli, cu margini extrem de înguste și un notch în formă de picătură în partea de sus.

Avem astfel un Vivo Y91 cu aspect modern, care chiar arată bine, lucru de bun augur pentru un entry-level. Un alt argument al terminalului este acumulatorul cu o capacitate de 4030 mAh, care ar trebui să îi confere o autonomie peste medie.

Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, dar și cititorul de amprentă. Camera frontală, de 8 megapixeli, oferă suport pentru Face Unlock. Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo.

Telefonul este deocamdată disponibil în India, în ofertele mai multor magazine online, la un preț de aproximativ 150 dolari. Acesta este un alt argument în favoarea lui Vivo Y91.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep