HomeFeaturedFocusOppo pregateste un flagship cu Snapdragon 855

Oppo pregateste un flagship cu Snapdragon 855

flagship Oppo

Se pare că numele de cod al acestui flagship Oppo este Poseidon. Terminalul tocmai a vizitat GeekBench-ul și a lăsat câteva urme acolo, suficiente pentru ca suflarea pasionată de smartphone să se entuziasmeze rapid. Motive pentru acest entuziasm există, cu siguranță acest telefon va fi noul vârf de gamă al producătorului chinez.

Până acum doar Oppo Find X a folosit un chipset din seria Snapdragon 8xx, așa că se pare că avem de-a face cu urmașul acestuia. Era și cazul să avem un nou vârf de gamă veritabil de la unul dintre producătorii de smartphone din top 5-ul global. Ca să rămâi în vârf trebuie să ai telefoane de top și să fii prezent cu ele pe cât mai multe piețe. Ceea ce Oppo se și străduiește să facă și asta este, poate, vestea cea mai îmbucurătoare pentru pasionați.

Revenind la Oppo Poseidon, se poate vedea în link-ul sursă că scorurile scoase în GeekBench sunt destul de impresionante, așa că nerăbdarea fanilor este justificată. Vom reveni atunci când vor fi disponibile mai multe informații despre configurația acestui telefon.

via TechnoBezz

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep