HomeMobileAndroidAplicatia YouTube Kids e de acum activa si in Romania–daca tot va...

Aplicatia YouTube Kids e de acum activa si in Romania–daca tot va lasati copiii pe YouTube, macar restrictionati accesul

Screenshot_20190222-210624_YT Kids

O veste bună pentru toți acei părinți care și-au obișnuit copii cu YouTube: dacă tot îi lăsați nesupravegheați atunci când consumă materiale de pe YouTube, măcar instalați pe telefon/tabletă aplicația YouTube KIDS (disponibilă pe Android și iOS). Așa aveți șanse mai mari să nu ajungă să vadă materiale ce nu sunt potrivite vârstei lor.

Google spune despre YouTube Kids:

”Am creat YouTube Kids pentru a le fi mai ușor copiilor să exploreze în siguranță lumea vizionând videoclipuri online – de la emisiunile și melodiile preferate la realizarea unui vulcan în miniatură (sau la producerea de nămol ;-), precum și orice altceva. Există și o suită de instrumente pentru control parental, pentru a putea să adaptezi experiența în funcție de nevoile familiei.”

Pe scurt este doar o altă interfață pentru YouTube în care materialele sunt filtrate pentru a asigura o experiență sigură pentru copii:

”Folosim o combinație de filtre, feedback de la utilizatori și evaluatori umani, pentru a ne asigura că videoclipurile din YouTube Kids sunt adecvate pentru familie. Totuși, niciun sistem nu este perfect, filtrele putând să rateze videoclipuri neadecvate. De aceea, ne străduim constant să ne îmbunătățim măsurile de precauție și să oferim mai multe funcții pentru a ajuta părinții să creeze experiența potrivită pentru familiile lor. ”

YTKids

Practic devine mai simplu să se filtreze conținut din YouTube prin specificarea individuală a canalelor ce pot fi accesate (inclusiv cu funcție de blocare), crearea de profiluri în care să se aduce conținut personalizat și temporizator. Iar unii vor găsi foarte utilă opțiunea de parcurgere a istoricului vizionărilor – așa părinții vor putea înțelege de unde au învățat copiii lor anumite fraze sau elemente de comportament.

Ca parinte vă sfătuiesc să instalați rapid YouTube Kids și să începeți să folosiți această aplicație atunci când oferiți copiilor posibilitatea de a viziona materiale de pe YouTube. Dacă nu înțelegeți acum impactul și utilitatea, o veți face mai încolo când veți vedea cât de protejat a fost copilul de toate porcăriile publicate intens (și încurajate de YouTube pentru trafic) de diverși indivizi cu o cultură și capacitate îndoielnică.

YouTube Kids se poate instala din Google Play de aici și din App Store de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep