HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Meizu 16s si Meizu 16s Plus

Cateva detalii despre Meizu 16s si Meizu 16s Plus

Meizu 16s

Viitoarele flagship-uri ale producătorului sunt oarecum aproape de lansarea oficială, preconizată a se întâmpla undeva spre finalul lunii aprilie. Așa că era normal să înceapă să apară zvonuri și leak-uri despre aceste terminale, mai ales acum, când încep să se stingă ecourile MWC-ului. Avem astfel primele informații de ordin tehnic despre Meizu 16 s si Meizu 16s Plus.

Telefoanele vor avea câteva trăsături comune, unele dintre cele mai importante. Cum ar fi chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855, protecția cu Gorilla Glass 6 a ecranului sau senzorul principal al sistemului foto de pe spate, cu rezoluție de 48 megapixeli (senzor Sony IMX586). În plus, ambele telefoane vin cu o abordare oarecum inedită în zona de display, numită de către Meizu quad bezel-less display. Mai exact, camera foto frontală este integrată într-o margine superioară foarte îngustă.

Lucru care se poate vedea mai bine în fotografiile leak-uite și care ne arată că tipul ăsta de design nu este chiar  rău.

Meizu 16s

Despre Meizu 16s se știe că va avea un display AMOLED de 6,2 inchi (rezoluție fullHD+) și un acumulator de 3600 mAh. Meizu 16s Plus va duce diagonala ecranului la 6,76 inchi și probabil că va crește și capacitatea acumulatorului. Vor exista cu siguranță și alte deosebiri între cele două modele, dar deocamdată acestea sunt toate detaliile pe care le cunoaștem despre Meizu 16s si Meizu 16s Plus.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep