HomeFeaturedFocusRedmi Note 7 Pro prezentat oficial

Redmi Note 7 Pro prezentat oficial

Redmi Note 7 Pro

Avem de-a face cu un mid-range destul de reușit, care impresionează prin câteva trăsături. Cea mai importantă dintre ele și cea în jurul căreia s-a făcut cea mai multă vâlvă este reprezentată de sistemul dual camera de pe spate, al cărui senzor principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Nici aspectul fizic nu este de neglijat, Redmi Note 7 Pro arată destul de modern și vine într-o paletă de culori destul de vioaie, unele într-un soi de degrade.

Redmi Note 7 Pro

Telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 675 (procesor octa-core până la 2,0 GHz, Kryo, GPU Adreno 612) și propune două variante de memorii. Una cu 4 GB de RAM și stocare internă de 64 GB și una pentru entuziaști, cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. Ambele cu suport pentru microSD.

Ecranul are margini foarte înguste și este prevăzut în partea de sus cu un mic notch în formă de U, care ascunde camera foto frontală de 13 megapixeli. Este un IPS LCD de 6,3 inchi și rezoluție 2340 x 1080 (aspect 19,5:9). Senzorul secundar al sistemului de pe spate este unul de 5 megapixeli.

Tot pe spate avem și cititorul de amprentă. Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (18W), iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie. Redmi Note 7 Pro are o construcție din sticlă, protejată de Gorilla Glass 5.

Redmi Note 7 Pro

Prețul de vânzare pentru Redmi Note 7 Pro este de aproximativ 200 euro. Terminalul va fi disponibil la mijlocul lunii martie, în primă fază pe piețele asiatice.

via Xiaomi

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep