HomeFeaturedFocusEnergizer Power Max P18K Pop prezentat oficial, acumulator de 18.000 mAh

Energizer Power Max P18K Pop prezentat oficial, acumulator de 18.000 mAh

Energizer Power Max P18K Pop

Nu este o greșeală, capacitatea acumulatorului de pe Energizer Power Max P18K Pop este de 18.000 mAh, una demnă de un telefon care poartă acest nume. Și lucrurile nu se opresc aici. Parcă nici nu sunt foarte decis la ce să mă entuziasmez mai tare. La bateria uriașă, care ar trebui să asigure o autonomie spectaculoasă, sau la camera foto frontală de tip dual camera, echipată cu sistem pop-up, care iese din interiorul telefonului doar atunci când este nevoie? Nici sistemul foto de pe spatele telefonului nu este de lepădat, cu cele trei camere foto ale sale.

Energizer Power Max P18K Pop

Cred că o să rămân totuși la acumulator. Nici nu îmi plac selfie-urile în mod excesiv și nici nu cred că numărul de camere foto dă automat o calitate mai bună fotografiilor rezultate. În plus, autonomia promisă, de până la 50 de zile în stand-by, sună chiar bine.

Energizer Power Max P18K Pop este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio P70, a unei memorii RAM de 6 GB și a unei capacități interne de stocare de 128 GB. Destul de interesantă această combinație, un chipset Qualcomm ar fi fost chiar de vis.

Ecranul lui Energizer Power Max P18K Pop are o diagonală de 6,2 inchi, o rezoluție fullHD+, margini extrem de înguste și nu este deranjat de vreun notch sau orificiu. Telefonul chiar arată bine văzut din față. Însă acumulatorul uriaș atrage după sine o grosime cam neobișnuită pentru un smartphone contemporan (18 milimetri).

Sistemul de pe spate este compus dintr-un senzor de 12 megapixeli, unul de 5 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce sistelul dual din față, cel cu sistem pop-up, are un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli.  

Energizer Power Max P18K Pop este echipat cu un Android 9 Pie, bateria sa oferă suport pentru încărcare rapidă (18W) și poate încărca alte dispozitive.

Telefonul a fost prezentat, dar va fi disponibil doar în luna iunie. Poate că la MWC, acolo unde va fi prezent, vom afla mai multe detalii comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep