HomeFeaturedFocusOppo Find Z, viitorul flagship-ul 5G al companiei

Oppo Find Z, viitorul flagship-ul 5G al companiei

Oppo Find Z

Apar tot mai multe informații care converg spre ideea că viitorul flagship al producătorului chinez va purta numele de Oppo Find Z și va avea suport pentru conectivitatea 5G. În mod aproape evident, acest lucru va fi posibil prin integrarea unui chipset de top Qualcomm Snapdragon 855. Lucru care ne arată că Oppo nu va face economie de resurse în încercarea de a scoate pe piață un vârf de gamă capabil să se ia la trântă cu numele mari din piață.

Cei pasionații de lumea smartphone speculează chiar că un astfel de telefon de top ar trebui să se bucure de cele mai recente și inovatoare tehnologii pe care Oppo a demonstrat că le stăpânește. Ba chiar sunt gata să parieze că Oppo Find Z va avea un cititor de amprentă integrat în display, care se va întinde pe o suprafață mai generoasă a ecranului și care va fi capabil să citească simultan amprentele a două degete.

De asemenea, Oppo Find Z ar trebui să integreze și tehnologia de încărcare ultra rapidă Super VOOC 50W. Plus sistemul său de camere care îi permite un zoom combinat de până la 10x.

Dar acestea sunt doar speculații. Sau dorințele fanilor. În mod normal toate detaliile tehnice se cristalizează când anunțul oficial este destul de aproape. În cazul lui Oppo Find Z cred că nu este încă momentul. Așa că vom mai reveni cu detalii pe măsură ce ele apar.

Un lucru este sigur însă. Oppo a înregistrat Find Z ca denumire comercială pe care o va folosi inclusiv pe teritoriul Europei. Semn că planurile companiei în legătură cu piețele europene sunt clare și iminente.

via Let’sGoDigital

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep