HomeFeaturedFocusNokia 8.1 apare in versiune cu 6 GB de RAM si memorie...

Nokia 8.1 apare in versiune cu 6 GB de RAM si memorie interna de 128 GB

Nokia 8.1 6 GB

Iată un upgrade interesant pentru Nokia 8.1. După ce în momentul lansării oficiale din decembrie telefonul a fost dispobibil cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, acum, la două luni distanță, HMD Global lucrează puțin la memorii. Pentru aproximativ 30 de euro în plus, Nokia 8.1 devine acum disponibil și în versiunea cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Este un update pe care sunt convins că fanii acestui brand (și nu sunt deloc puțini) cu siguranță îl vor aprecia. Și, mai mult, este o mișcare destul de firească pentru un telefon care vrea să fie competitiv pe segmentul său de preț în zona de mid-range.

Vă reamintesc că Nokia 8.1 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 710 și este echipat cu un ecran cu notch, de 6,18 inchi și 2280 x 1080 pixeli. Are un acumulator de 3500 mAh, un sistem dual camera pe spate (12 MP + 13 MP) și o cameră foto frontală de 20 megapixeli. O configurație destul de bună, care acum arată și mai bine datorită update-ului la nivel de memorii.

Nokia 8.1 face parte din programul Android One.

Versiunea cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă este deocamdată disponibilă exclusiv pe Amazon India (la un preț de aproximativ 360 euro), însă ea va ajunge fără îndoială și pe alte piețe. Inclusiv pe cele europene, acolo unde avem și noi un interes.

via Nokia

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep