HomeFeaturedFocusPrimul telefon iQOO va fi o adevarata bestie

Primul telefon iQOO va fi o adevarata bestie

iQOO telefon

La momentul la care s-a anunțat că Vivo își va lansa un sub-brand pentru piața de telefoane, cu numele iQOO (aplauze sincere pentru cel care intuiește cum se pronunță), lumea s-a entuziasmat rapid la vederea unei fotografii în care un smartphone se oglindea cumva lăsând impresia unui ecran flexibil, pliabil.

Nu a fost să fie, primul terminal iQOO va avea o construcție relativ clasică. Însă consider că nu are rost să ne pierdem entuziasmul, se pare că vom avea parte de un adevărat monstru. Detaliile tehnice care induc această afirmație sunt oarecum oficiale, au apărut pe o rețea de socializare din Asia care ar aparține chiar celor de la Vivo.

La baza afirmației legate de capacitățile de top ale primului telefon iQOO stă o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 12 GB. Adăugați în listă un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare ultra-rapidă (44W), un display care integrează un senzor pentru citirea amprentei digitale cu funcție always-on (sunt curios ce înseamnă) și o capacitate internă de stocare de 256 GB și lucrurile deja sunt destul de clare în legătură cu intențiile acestui flagship.

Însă de la teorie la practică este un pas destul de mare, așa că aș prefera să fiu cumpătat în loc să mă entuziasmez inutil. Aștept cu interes apariția primului telefon iQOO.

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep