HomeFeaturedFocusNoi detalii tehnice despre Xiaomi Mi 9

Noi detalii tehnice despre Xiaomi Mi 9

Mi 9

De această dată nu mai sunt zvonuri sau leak-uri, vorbim despre informații cât se poate de oficiale. Este o întreagă campanie a producătorului chinez care face un teasing organizat pentru Xiaomi Mi 9. Telefonul va avea parte de o lansare chiar mâine, dar anumite detalii se pare că nu meritau să mai aștepte. Iar cei mai entuziaști au citit printre rânduri și au scos doar specificațiile tehnice care încă erau învăluite în mister.

Noul flagship Xiaomi Mi 9 va avea pe spate un sistem foto cu trei senzori.  Cel principal este de 48 megapixeli, cel de-al doilea este un ultra-wide de 16 megapixeli, iar cel de-al treilea este un telephoto de 12 megapixeli.

Aflăm de asemenea că Xiaomi Mi 9 va avea suport pentru încărcare wireless rapidă, de 20W.

Ecranul va fi un Super AMOLED produs de Samsung și va integra senzorul pentru citirea amprentei digitale. Va fi protejat cu Gorilla Glass 6. Peste sistemul de camere de pe spate vom avea o sticlă din safir.

Entuziaștii așteaptă și o variantă de top de Xiaomi Mi 9, cu spatele transparent, numită Mi 9 Battle Angel. Probabil că o sa arate destul de interesant, însă cred că va rămâne doar pe piața din China.

Mâine vom avea anunțul oficial și vom afla toate detaliile despre Xiaomi Mi 9, un flagship care, așa cum ne-a obișnuit compania încă din momentul apariției, merge pe un raport preț/specificații foarte atractiv.

via Xiaomi Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep