HomeFeaturedFocusQualcomm anunta oficial chipset-ul Snapdragon 712

Qualcomm anunta oficial chipset-ul Snapdragon 712

Snapdragon 712

Este un update oarecum minor (dar fericit) al lui Snapdragon 710. Practic, cele 8 nuclee Kryo 360 urcă acum cu frecvența până la 2,3 GHz (de la 2,2 GHz). GPU-ul rămâne neschimbat (Adreno 616), însă acum este oferit suport pentru Quick Charge 4+ (de la Quick Charge 4).

Compania pune accentul și pe îmbunătățirea tehnologiei Bluetooth, care va permite o calitate mai bună a sunetului transmis (cu ajutorul tehnologiilor TrueWireless Stereo Plus și Broadcast Audio integrate). Nu se schimbă nimic în zona de senzori foto pe care acest nou chipset îi suportă.

Așa cum am spus, nu sunt schimbări majore, chiar dacă sunt în bine. Mi se pare totuși cam mult să spui că Snapdragon 712 va fi un chipset dedicat activităților de gaming, pentru că aduce un plus de 10% la nivel de performanță oferită (față de Snapdragon 710).

Unii utilizatori spun că va fi o competiție acerbă între Snapdragon 710 și Snapdragon 675, alt chipset nou lansat de Qualcomm. Sunt curios și eu care va fi strategia de abordare a producătorilor și care dintre cele două chipset-uri va deveni mai popular.

via Qualcomm

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep