HomeFeaturedFocusSeria de telefoane Moto G7 de la Motorola a fost prezentata oficial

Seria de telefoane Moto G7 de la Motorola a fost prezentata oficial

Moto G7

Motorola a prezentat noua sa familie de smartphone. Avem un grup destul de numeros: Moto G7, Moto G7 Plus, Moto G7 Play și Moto G7 Power. Toate secretele au fost clarificate, nu mai este loc de întrebări fără răspuns, putem trece la prezentarea specificațiilor tehnice complete pentru fiecare dintre telefoanele Moto G7.

O să încep cu Moto G7 Plus, vârful de gamă al acestei familii. Este motorizat de un chipset Qualcomm Snapdragon 636, asortat cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Telefonul este construit în jurul unui displayIPS de 6,2 inchi, cu un notch în partea de sus, în formă de picătură și cu o rezoluție de 2270 x 1080 pixeli.

Moto G7

Producătorul pune accentul pe abilitățile fotografice ale lui Moto G7 Plus. Pe spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli, ajutat de câteva funcții software, precum Smart Composition sau Auto-Smile. Camera foto frontală este de 12 megapixeli și are moduri precum Group Selfie.

Acumulatorul poate părea cam mic la cei 3000 mAh ai săi, însă oferă suport pentru încărcarea TurboPower de 27W, ceea ce ar trebui să compenseze. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie stock, o mare bilă albă în dreptul acestui telefon.

Moto G7 Plus va fi disponibil la partenerii Motorola la un preț de 1399 lei.

Următorul pe listă este Moto G7. Seamănă destul de mult cu fratele său. Păstrează același ecran, aceeași memorie RAM și aceeași capacitate internă de stocare, precum și același acumulator (încărcarea rapidă suportă până la 15W) și același sistem de operare.

Moto G7

Scade chipset-ul, acum un Snapdragon 632, senzorul principal al sistemului dual camera de pe spate, acum de 12 megapixeli și camera frontală, acum de 8 megapixeli.

Prețul pentru Moto G7 va fi de 1199 lei.

Moto G7 Power păstrează aceeași diagonală a ecranului, dar vine cu o rezoluție HD+, adică 1520 x 720 pixeli și cu un notch ceva mai generos. Merge pe aceeași combinație de Snapdragon 632 cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă ca și Moto G7. Are un singur senzor foto pe spate, de 12 megapixeli și o cameră frontală de 8 megapixeli.

Marele său argument este acumulatorul de 5000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 15W.

Prețul pentru Moto G7 Power este de 999 lei.

Ultimul din listă este Moto G7 Play. Este mai mic, cu un display de 5,7 inchi, rezoluție HD+ și un notch lunguieț. Are același chipset Snapdragon 632, dar cu o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Are o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și va costa 699 lei.

O familie Moto G7 pentru toate tipurile de buget din zona de mid-range, care cred că va cuceri destul de mulți utilizatori. Toate telefoanele au senzor pentru citirea amprentei digitale.

Moto G7 Plus și Moto G7 Power vor deveni disponibile de săptămâna viitoare, celelalte două terminale așteaptă până luna viitoare.  

2 COMMENTS

  1. Pai asta e “vîrf de gamă” cu Snapdragon 636 ? 🙁
    Pai iti iei cu aceeasi bani ca ai unui G7Plud un Xiaomi Mi Max 3 care il lasă de caruta la toate aspectele !
    Smecherii astia din industria asta trendy-flendy a smartphones o sa cadă in splendoarea prostiei lor drept in cur cum a cazut piata imobiliara mondiala in 2008,mandra de invartit bani fara acoperire.
    Si cand te gandesti ca Motorola inventa telefonul mobil !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep