HomeFeaturedFocusSamsung a patentat un S-Pen cu camera foto integrata

Samsung a patentat un S-Pen cu camera foto integrata

S-Pen camera

Nu este un demers tocmai nou, producătorul coreean cochetează cu această idee de vreo doi ani, atunci când a depus prima dată o cerere de înregistrare a brevetului. Însă acum se fac ceva progrese pe marginea acestui subiect, așa că un S-Pen cu o cameră foto integrată nu mai pare chiar atât de departe. Și este, din punctul meu de vedere, o inovație care se poate dovedi utilă și interesantă, chiar și dincolo de scenariile de tip James Bond care apar la o primă analiză a unui astfel de gadget/accesoriu.

Mai concret, Samsung a depus o cerere la US Patent and Trademark Office și a primit deja și un accept pentru înregistrarea brevetelor pentru un dispozitiv numit electronic pen device having optical zoom. Imaginile ne arată destul de clar că dispozitivul este un S-Pen modificat.

Iar diagramele care însoțesc acest dispozitiv detaliază puțin și din punct de vedere tehic cam care va fi alcătuirea acestui S-Pen care va avea inclusiv un buton pentru zoom, pe lângă senzorul de imagine și lentilele aferente.

S-Pen camera

Mai este cale lungă până la concretizarea unui astfel de S-Pen, dar mi se pare o direcție inedită și interesantă, care ar putea să le prindă bine celor de la Samsung, aflați într-o oarecare derivă cu seria Galaxy Note.

via US Patent and Trademark Office

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep