HomeFeaturedFocusUpgrade de memorie pentru Nokia 5.1 Plus

Upgrade de memorie pentru Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Se pare că este o perioadă în care HMD Global vine cu plusuri de memorie pentru telefoanele sale. Cu câteva zile în urmă am văzut că Nokia 8.1 vine cu memorii mai mari, acum este rândul lui Nokia 5.1 Plus. Dacă versiunea inițială, lansată oficial undeva pe finalul verii lui 2018, era echipată cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB, acum avem parte de două versiuni noi, ceva mai generoase din acest punct de vedere.

Noile variante de Nokia 5.1 Plus vin cu o capacitate internă de stocare dublă, de 64 GB și cu memorii RAM ce pot fi de 4 GB sau chiar de 6 GB.

Ca de obicei, HMD Global lansează în primă fază cele două modele noi de Nokia 5.1 Plus pe piața din India, urmând ca ulterior ele să ajungă și pe piețele europene. Modelul cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă are un preț de vânzare de aproximativ 200 dolari, în timp ce varianta cu 6 GB de RAM și aceeași memorie internă de 64 GB costă aproximativ 230 dolari. Telefoanele sunt disponibile de mâine.

Vă reamintesc că Nokia 5.1 Plus se bazează pe o combinație de chipset MediaTek Helio P60 cu un ecran de 5,86 inchi și rezoluție HD+, prevăzut cu un notch destul de generos. Telefonul are un sistem dual camera pe spate, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli și o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep