HomeFeaturedFocusSony Xperia 10 si Xperia 10 Plus prezentate oficial, ecrane alungite cu...

Sony Xperia 10 si Xperia 10 Plus prezentate oficial, ecrane alungite cu aspect 21:9

Sony Xperia 10 Plus

Faptul că Sony a trecut la un nou sistem de denumiri se vede și în zona de mid-range, nu doar la flagship-ul Sony Xperia 1. Ceea ce ar fi trebuit să fie Xperia XA3 si Xperia XA3 Ultra, telefoanele din familia de upper mid-range de la Sony, au fost prezentate oficial cu numele de Xperia 10 si Xperia 10 Plus. Și trebuie să mă credeți că sunt destul de interesante, în primul rând pentru că propun același aspect inedit al ecranului, de 21:9. Care chiar nu cred că arată rău deloc.

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus are un ecran IPS de 6,5 inchi (aceeași dimensiune cu a flagship-ului) și rezoluție 2520 x 1080 pixeli și se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pe spate are un sistem dual camera, cu un senzor principal de 12 megapixeli și unul telephoto de 8 megapixeli (zoom 2x). Camera frontală este de 8 megapixeli, identică cu cea de pe Xperia 1. Telefonul are un acumulator de 3000 mAh (fără suport pentru încărcare rapidă) și este echipat cu Android 9 Pie.

Sony Xperia 10

Fratele mai mic, Xperia 10, are un display de 6 inchi și aceeași rezoluție. Chipset-ul este acum un Snapdragon 630, memoria RAM scade la 3 GB, capacitatea de stocare rămâne însă la 64 GB, iar acumulatorul are o capacitate de 2870 mAh.

Chiar dacă sistemul dual de pe spate coboară și el (un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 5 megapixeli), camera frontală de 8 megapixeli se păstrează. Amatorii de selfie-uri nu sunt uitați.

Sony a mai prezentat și un model entry, Xperia L3 (aici s-a păstrat sistemul vechi de numerotare), dar nu intrăm în detalii despre el pentru moment. Le găsiți oricum în link-ul sursă.

Nu au fost oferite prea multe detalii comerciale legate de aceste telefoane, așa că vom reveni atunci când acestea vor fi cunoscute.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep