HomeFeaturedFocusVideo: concept de iOS 13 cu multe chestii interesante

Video: concept de iOS 13 cu multe chestii interesante

ios13_concept

A trecut destul de multă vreme de când nu am mai scris despre concepte de Windows Mobile/Phone, iOS sau Android și de asta vreau să vă supun atenției un mic material video în care e prezentat un posibil iOS 13. Probabil că nu are nicio legătură cu ceea ce o să prezinte Apple la WWDC 2019 în primăvară, are însă câteva elemente pe care le consider interesante: o temă neagră, un status bar redesenat și elemente personalizabile pentru lock screen.

Adică:

Ce ați văzut este rezultatul colaborării dintre AppleiDesigner și Skyline News și tratează atât interfața iOS pentru smartphone cât și cea pentru iPad, care nu arată deloc rău.

Mi-a atras atenția modalitatea în care Siri devine mai puțin invaziv și modul picture-in-picture, prezent deja pe Android 9. Poate că ar fi momentul ca Apple să preia (din nou!) chestiile bune din Android (că alea de pe Windows Mobile le-a luat deja de mult timp) în viitorul iOS 13. Și să se concentreze să introducă chestii utile în locul emoji-urilor și a altor chestii inutile.

via BN

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep