HomeMobileAndroidLG G8 ThinQ va beneficia de Crystal Sound OLED, adica de un...

LG G8 ThinQ va beneficia de Crystal Sound OLED, adica de un display ce vibreaza pentru a genera sunete

LG G8 ThinQ_CSO

După leak-urile recente legate de G8 ThinQ se pare că LG vrea să ne arate că viitorul său flagship e mai mult decât ceea ce pare a fi și ne spune că aparatul va beneficia de tehnologia Crystal Sound OLED (CSO) ce va funcționa ca o diafragmă/amplificator, similar cu ceea ce deja este anunțat pe televizoarele LG. Adică display-ul va putea vibra pentru a produce sunet, chestie care o să fie extrem de interesantă din prisma utilizării și a consumului de energie.

Este evident și că display-ul OLED despre care vorbim va fi produs de LG, nu mai e nicio urmă de îndoială.

Legat de partea de sunet, LG confirmă și că va exista un difuzor în partea inferioară, care, împreună cu tehnologia Crystal Sound OLED (CSO) va genera sunet pe două canale, optimizat și cu suport pentru DTS:X 3D Surround Sound și Hi-Fi Quad DAC.

“LG G8 ThinQ demonstrează clar angajamentul nostru de a duce sunetul de smartphone pe noi culmi,” a declarat Chang Ma, vicepreședinte senior și șef al departamentului Product Strategy din cadrul LG Electronics Mobile Communications Company. “Dezvoltând noi tehnologii și lucrând îndeaproape cu cei mai buni parteneri din industria audio, LG va continua să ofere acea calitate a sunetului pe care consumatorii o cer și o merită.”

MWC 2019 e foarte aproape așa că nu mai avem mult de așteptat până ne lămurit cu adevărat despre ce și cum o să fie LG G8 ThinQ.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep