HomeFeaturedFocusVIDEO: un concept interesant de Motorola RAZR 2019

VIDEO: un concept interesant de Motorola RAZR 2019

Motorola RAZR

Am prezentat cu ceva vreme în urmă câteva informații despre o abordare interesantă a celor de la Motorola a ideii de telefon cu ecran flexibil. Acest tip de tehnologie pe care tot mai mulți producători de smartphone par să o atace a fost împachetată (cel puțin la nivel teoretic, sau la nivel de zvonuri) sub forma unei reeditări actualizate a lui Motorola RAZR, un telefon reprezentativ pentru companie, care a făcut furori la vremea lui.

Pe baza acestor informații/zvonuri, dar probabil și pe baza propriilor dorințe, un pasionat de tehnologie, Waqar Khan pe numele lui, a prezentat un concept de Motorola RAZR 2019, într-un material video pe care l-a publicat. Arată extrem de bine, ca orice concept pe care îl realizează un fan entuziasmat. Cu un display mare, flexibil, în interior, dar și cu un ecran secundar, mult mai mic, pe exterior, care nu necesită deschiderea dispozitivului.

Fără să mai lungim vorba, pentru că imaginile vorbesc de la sine, vă spun doar că dacă Motorola RAZR 2019 va arăta așa, sau măcar se va apropia și în realitate de acest concept, atunci avem în față un mare hit cu care compania va face un mare pas în față.

Vă las cu materialul video. Enjoy!

via Waqar Khan    

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep