HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre ZTE Axon 10 Pro

Cateva detalii tehnice despre ZTE Axon 10 Pro

ZTE Axon 10 Pro

Se prefigurează un nou flagship la orizont, de această dată de la ZTE. Producătorul chinez lucrează la Axon 10 Pro și primele detalii au început să iasă la iveală. Sunt informații care au ajuns în atenția opiniei publice prin intermediul Geekbench, dar și în urma procesului de certificare pe la diferite instituții abilitate. Cert este că aceste informații converg și, mai mult, indică destul de clar faptul că telefonul este într-o formă destul e apropiată de cea finală, astfel că anunțul oficial nu este nici el departe.

Este destul de clar că ZTE Axon 10 Pro va fi un vârf de gamă, așa cum de fapt o sugerează și numele său. Terminalul va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 6 GB. Iar sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie curat, stock, lucru mai rar întâlnit la un producător chinez.

Se pare că telefonul va fi echipat cu un ecran de 6,4 inchi (rezoluție 1080+) și va avea pe spate un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 20 megapixeli. Nici camera foto frontală nu va fi mai prejos, cu senzorul ei de 25 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 4300 mAh.

Așa cum spuneam, se întrevede o configurație de top, așa că vom sta cu ochii pe acest terminal. Să vedem dacă vom avea parte de ceva informații oficiale chiar la MWC.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep