HomeFeaturedFocusVivo U1 a fost prezentat oficial, entry-level cu aspect modern

Vivo U1 a fost prezentat oficial, entry-level cu aspect modern

Vivo U1

Vivo U1 se bazează pe un display mare, de 6,2 inchi, cu margini foarte înguste și cu un notch în formă de picătură în partea de sus. De aici și aspectul său elegant, în contrast oarecum cu specificațiile de entry level. Mă rog, la câte variante de memorie are, se poate spune că urcă până la granița cu segmentul mid-range. La aspectul inedit, modern, contribuie și paleta de culori destul de interesante, într-un soi de degradeu mai rar întâlnit.

Vivo U1

Din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, telefonul nu impresionează și nici nu cred că și-a propus așa ceva. Are totuși un preț de vânzare care pornește de la aproximativ 110 dolari. Și asta ar trebui să constituie principalul său argument de vânzare.

Vivo U1

Vivo U1 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 439, cu procesor octa-core (2 x 1,95 GHz + 6 x 1,45 GHz) și are mai multe configurații de memorie. Prima are 3 GB de RAM cu 32 GB stocare internă, cea de-a doua are aceeași memorie RAM de 3 GB, dar dublează capacitatea internă de stocare la 64 GB, iar cea mai puternică are 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă.

Ecranul de 6,2 inchi are o rezoluție fullHD+ și un aspect 19:9, sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, iar camera foto frontală este de 8 megapixeli. Senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate.

O altă trăsătură a lui Vivo U1 care poate fi văzută ca un plus este acumulatorul de 4030 mAh care ar trebui să asigure o autonomie îndestulătoare. Sistemul de operare este un Android Oreo.

Așa cum spuneam, prețurile încep de la aproximativ 110 dolari și ajung până la 175 dolari pentru versiunea de top. Telefonul va fi disponibil la finalul lunii pe piața din China, dar oficialii Vivo spun că versiunea va avea parte și de o disponibilitate globală. Rămâne de văzut cam ce înseamnă aceasta în viziunea celor de la Vivo.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep