HomeFeaturedFocusZTE Blade V10 prezentat oficial, un mid range destul de interesant

ZTE Blade V10 prezentat oficial, un mid range destul de interesant

ZTE Blade V10

La evenimentul ZTE de la Mobile World Congress, eroul zilei a fost fără îndoială flagship-ul ZTE Axon 10 Pro 5G. Pe lângă el, producătorul chinez a arătat lumii și un mid range chiar fain, modelul ZTE Blade V10. Un terminal destul de interesant, așa cum spuneam și în titlul acestui material, care iese în evidență prin câteva aspecte. Primul și cel mai vizibil este cel fizic. Dincolo de un ecran cu margini foarte înguste și prevăzut cu un notch, îmi place schema de culori în trecere dinspre roșu înspre albastru, dar și butonul lateral de culoare roșie. Arată chiar bine!

Ecranul lui ZTE Blade V10, dacă tot am început cu el, este un IPS de 6,3 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9). În micuțul notch în formă de U este integrată o cameră foto frontală de 32 megapixeli (impresionant). În spatele său găsim o combinație de chipset necunoscut cu procesor octa-core de 2,1 GHz cu memorii RAM ce pot fi de 3 GB sau de 4 GB și capacități interne de stocare de 32 GB și respectiv 64 GB.

ZTE Blade V10

În ceea ce privește abilitățile foto, mi se pare că ZTE Blade V10 nu strălucește. Dar nici nu cred că se face de râs. Sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de adâncime de 5 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie, iar acumulatorul are o capacitate de 3100 mAh. În zona de securitate, telefonul vine cu un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate.

ZTE Blade V10 va fi disponibil spre finalul lunii martie. Chiar dacă nu se cunoaște încă un preț de vânzare, producătorul chinez promite că terminalul va ajunge oficial și în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep