HomeFeaturedFocusNoi detalii despre iQOO, viitorul flagship de la Vivo

Noi detalii despre iQOO, viitorul flagship de la Vivo

iQOO

Am văzut deja într-un material anterior că Vivo și-a anunțat un sub-brand pentru piața de smartphone și că are destul de aproape de lansarea oficială un adevărat flagship pentru a aduce cât mai mult brandul iQOO în lumina reflectoarelor. Ceea ce până mai ieri erau doar zvonuri entuziaste, a fost confirmat recent prin certificarea terminalului la TENAA, manevră care a lăsat urme acolo.

Da, viitorul terminal iQOO se va baza pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 cu o memorie RAM de 12 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB. Vor exista și variante ceva mai light, cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă sau cu 8 GB de RAM și stocare de 256 GB, dar cea de top este cea mai spectaculoasă.

Se vonfirmă și capacitatea acumulatorului, aproape de 4000 mAh, mai exact 3920 mAh, capabil de încărcare ultra-rapidă, de 44W.

Ceea ce nu se știa și devine acum clar este legat de zona de fotografie. Pe spate, viitorul flagship iQOO va avea un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli, unul de 12 megapixeli (probabil telephoto) și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Camera foto frontală va avea 12 megapixeli și sunt șanse ca ea să fie integrată într-un sistem de tip pop-up. Dar aici (și în ceea ce privește ecranul) încă planează suspansul. Noroc că pe 1 martie, adică peste trei zile, este așteptat anunțul oficial pentru iQOO.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep