HomeFeaturedFocusZTE face teasing pentru un dispozitiv flexibil ce va fi prezentat la...

ZTE face teasing pentru un dispozitiv flexibil ce va fi prezentat la MWC

ZTE nubia flexibil

Se pare că Mobile World Congess-ul de anul acesta va fi un eveniment cu un impact major în industria de smartphone, în urma căruia s-ar putea să asistăm la o schimbare majoră de design pe această piață. Telefonul convențional s-ar putea să dispară și în locul lui să avem niște abordări ceva mai futuriste, care au ca element comun ecranul flexibil.

Nubia flexibil

Deja așteptăm produse cu display flexibil de la marii producători (LG, Samsung sau Sony), dar iată că și cei din linia a doua intră în această competiție. Ba chiar o fac într-un mod care ar putea fi și mai inedit, cel puțin dacă ne luăm după unele zvonuri.

ZTE face teasing pentru un dispozitiv flexibil care va fi prezentat la MWC, sub brandul Nubia. Chiar dacă pe afișul oficial nu apare nici măcar o sugestie de design pentru acest terminal, cei mai entuziaști dintre fanii schimbărilor dramatice de design în industria dispozitivelor mobile nu pot uita că ZTE a mai vehiculat ideea unui concept cu display flexibil și în trecut. Și la acel moment lucrurile arătau destul de interesant.

Mai exact, la IFA-ul de anul trecut, ZTE a lansat ideea unui telefon flexibil de tip brățară, care ar putea fi purtat în jurul încheieturii de la mână.

La acel moment știu că mi-a plăcut destul de mult acest concept, așa că aștept cu interes evenimentul celor de la ZTE, care va avea loc în cadrul Mobile World Congress de anul acesta (25-28 februarie), în Barcelona.

via Nubia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep