HomeMobileAndroidAsus Zenfone Max Shot si Zenfone Max Plus M2 anuntate oficial, primele...

Asus Zenfone Max Shot si Zenfone Max Plus M2 anuntate oficial, primele telefoane cu procesor SiP

Asus Zenfone Max Shot

Aceasta este marea premieră pe care o aduc cele două telefoane prezentate de producătorul taiwanez. Asus Zenfone Max Shot si Zenfone Max Plus M2 sunt primele terminale care funcționază cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon SiP 1. Acesta este un chipset de tip system-in-package care, spre deosebire de vechile SoC (system-on-chip), înglobează toate componentele într-un singur circuit, care se conectează pe placa de bază. Avantajul este că se ocupă mult mai puțin loc, ceea ce permite fie reducerea dimensiunilor telefonului, fie alocarea acestui spațiu pentru alte componente. E loc de inovație!

În ceea ce privește performanțele, noul Snapdragon SiP 1 este echivalentul lui Snapdragon 450 (procesor octa-core de 1,8 GHz și GPU Adreno 506).

Asus Zenfone Max Shot si Zenfone Max Plus M2 arată aproape identic în materie de aspect fizic. Ambele au display IPS de 6,26 inchi, cu rezoluție fullHD+, prevăzut cu notch în partea de sus.

Asus Zenfone Max Shot

Max Shot are pe spate un sistem de trei camere foto (un senzor principal de 12 megapixeli, un senzor wide de 8 megapixeli și unul de adâncime, de 5 megapixeli) si un LED flash evidențiat separat. Modelul Max Plus M2 renunță la senzorul wide de 8 megapixeli și urca flash-ul în locul acestuia. Este practic singura diferență vizibilă între cele două terminale. Și ca să terminăm cu partea de fotografie, camera frontală are un senzor de 8 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh, iar sistemul de operare este Android 8.1 Oreo stock, cu promisiune de upgrade la Android 9.0 Pie.

La nivel de memorii, Asus Zenfone Max Shot vine cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, iar Zenfone Max Plus M2 propune în plus și o versiune cu 4 GB de RAM și stocare de 64 GB.

Prețurile terminalelor pleacă de la aproximativ 340 dolari (pentru Asus Zenfone Max Plus M2) și ajung până la aproximativ 445 dolari pentru Zenfone Max Shot cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Telefoanele sunt deja disponibile în Brazilia, pentru că acolo se află fabrica Qualcomm care a produs chipset-ul SiP, dar probabil că vor avea parte și de o disponibilitate globală.

via Asus  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep