HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: incarcator auto Baseus 3.1A

RECOMANDARE: incarcator auto Baseus 3.1A

incarcator auto Baseus 3.1A

O să vă fac foarte rapid o recomandare de încărcător auto de la partenerii noștri de la MobileDirect. Un încărcător auto care îndeplinește cele două (și cred că singurele) cerințe pe care un utilizator le poate emite de la un astfel de produs. Este foarte mic și oferă suport pentru încărcare rapidă.

incarcator auto Baseus 3.1A

Mai mult, micul nostru incarcator auto Baseus 3.1A (aceasta este denumirea completă a produsului) poate încărca două dispozitive în același timp. Cu maxim 3.1A total, sau 2.4A pe fiecare dintre cele două sloturi USB. Cu alte cuvinte își face treaba destul de repede.

În ceea ce privește dimensiunea sa, cred că fotografiile de mai jos sunt grăitoare.

incarcator auto Baseus 3.1A

Se integrează foarte bine în priza de brichetă a mașinii și nu rămâne mai nimic în afară. Chestie care îmi place foarte mult, pentru că diminuează mult riscul de a lovi firele sau chiar încărcătorul și de a provoca incidente nedorite.

incarcator auto Baseus 3.1A

Noi am testat varianta neagră, am văzut pe site că există și alte culori. La fel cum pe site-ul MobileDirect se pot găsi o gamă foarte largă de încărcătoare auto dar și alte accesorii pentru smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep