HomeFeaturedFocusFOTO: fotografii oficiale cu Huawei P30 si Huawei P30 Pro

FOTO: fotografii oficiale cu Huawei P30 si Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

O greșeală a celor care se ocupă de administrarea paginilor oficiale Huawei a fost exploatată rapid de ochii vigilenți ai opiniei publice. Mai exact, pentru scurt timp, Huawei P30 si Huawei P30 Pro au fost listate pe pagina de internet a Huawei din Olanda. Greșeala a fost reparată extrem de repede, însă pasionații de smartphone și fanii companiei chineze deopotrivă au fost pe fază și au capturat câteva fotografii oficiale de presă cu cele două terminale.

Nu că ar fi fost lipsă de materiale de tip leak cu Huawei P30 și P30 Pro, dar fiind vorba despre fotografii oficiale de presă, lucrurile parcă au alt farmec. Sare în ochi și alăturarea unor alte produse Huawei, ceea ce ne duce cu gândul la niște acțiuni promoționale gândite de companie pentru momentul lansării oficiale.

Vedem alături de Huawei P30 o boxă inteligentă Sonos One, iar alături de Huawei P30 Pro, pe lângă Sonos One mai apare și un încărcător wireless. Partea bună este că o astfel de promoție are mari șanse să se întâmple și în Europa (fiind vorba despre pagina Huawei Olanda).

În rest, în ceea ce privește aspectul fizic al lui P30 si P30 Pro, precum și detaliile de design, cred că fotografiile vorbesc de la sine. Ca și diferențiator, Huawei P30 Pro are o cameră foto în plus pe partea din spate.

Huawei P30 si Huawei P30 Pro
Huawei P30 Pro
Huawei P30

Huawei P30 si Huawei P30 Pro vor fi lansate pe 26 martie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Paris.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep