HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A90 va avea un sistem pop-up pentru camera frontala

Samsung Galaxy A90 va avea un sistem pop-up pentru camera frontala

Samsung Galaxy A90

Este un prim zvon despre Samsung Galaxy A90, un nou terminal cu care producătorul chinez aglomerează segmentul mid-range, în încercarea de a ține pasul cu cei de la Huawei, foarte activi pe acest segment. Galaxy A90 se va plasa în partea de sus a acestei categorii de smartphone și va avea de partea sa câteva argumente clare.

Unul dintre acestea va fi acest sistem de tip pop-up care va integra camera foto frontală. Acesta va lăsa loc unui display cu un screen-to-body ratio destul de mare, nederanjat de orificii sau notch-uri.

Ca o consecință indirectă, acumulatorul va avea o capacitate ceva mai mică, fiind restricționat de volumul ceva mai mic pe care îl are la dispoziție. Cu toate acestea, Samsung Galaxy A90 va avea o baterie de 3700 mAh, care ar trebui să asigure fără prea mari probeme autonomia pentru 24 de ore, bariera standard pentru un utilizator de smartphone.

Deocamdată acestea sunt singurele detalii care se cunosc despre Samsung Galaxy A90. Vom reveni asupra acestui subiect când vom avea mai multe informații.

via GalaxyClub

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep