HomeFeaturedFocusHonor Tab 5, o tableta cu pret foarte bun

Honor Tab 5, o tableta cu pret foarte bun

Honor Tab 5

Lansată deocamdată doar pe piața din China, însă produsele Honor au ajuns inclusiv în România, pe canal oficial, așa că este bine să știți că există și această opțiune pe piața tabletelor Android. Mai ales că are un raport preț/specificații destul de avantajos.

Honor Tab 5

Honor Tab 5 este o tabletă de 8 inchi, cu o rezoluție a ecranului de 1200 x 1920 pixeli. Este dotată cu un chipset Kirin 710 și vine în două configurații de memorii. Una cu 3 GB de RAM și 32 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare. Ambele au slot microSD, prin care se poate suplimenta memoria internă cu încă 512 GB.

În partea din față, Honor Tab 5 are o cameră foto de 8 megapixeli și două difuzoare stereo. Pe spate avem o cameră foto tot de 8 megapixeli. Construcția este metalică, cu câteva inserții de plastic.

Acumulatorul are o capacitate de 5100 mAh, iar prețurile încep de la aproximativ 160 dolari pentru versiunea WiFi și ajung până la aproximativ 210 dolari pentru varianta 4G cu memoriile de 4 GB RAM și 64 GB ROM. Așa cum spuneam, prețuri destul de atractive pentru un potențial doritor. Honor Tab 5 este deja disponibilă în marile magazine online din China. Inclusiv în câteva care fac livrări și în România.

via SlashInfo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep