HomeFeaturedFocusXiaomi Black Shark 2 apare în Geekbench

Xiaomi Black Shark 2 apare în Geekbench

Xiaomi Black Shark 2

Avem astfel confirmarea că va fi un adevărat flagship și un produs extrem de atractivi pentru cei care se joacă direct de pe telefon și deopotrivă pentru utilizatorii care vor cât mai multă putere în terminalele lor. Chiar și pentru a se lăuda în aplicațiile de benchmark cu un scor cât mai mare.

Cu o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 855 și o memorie RAM de 12 GB, sunt asigurate premisele pentru ca Xiaomi Black Shark 2 să îndeplinească toate condițiile enumerate mai sus. Nu mai este nevoie de alte garanții, deși sunt sigur că telefonul mai are și alte argumente de pus pe taraba.

Xiaomi Black Shark 2

Singurul detaliu tehnic care se mai cunoaște despre acest telefon deocamdată, este legat de un sistem de răcire cu lichid, ce poartă numele de Liquid Cool 3.0. Un nume extrem de inspirat!

Nu se cunosc detalii despre o posibilă dată de lansare pentru Xiaomi Black Shark 2, însă sunt convins că pe măsură ce momentul anunțului oficial se va apropia, se vor înteții informațiile despre terminal. Atât cele tehnice, cât și cele de natură comercială. Oricum, avem un telefon care merită ținut sub observație.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep