HomeFeaturedFocusOppo A1K aproape de lansarea oficiala

Oppo A1K aproape de lansarea oficiala

Oppo A1K

După o suită de leak-uri care au avut în centrul lor acest smartphone, Oppo A1K trece acum prin tot felul de certificări în scopul vânzării pe mai multe piețe asiatice. Semn că anunțul său oficial este tot mai aproape. Însă aceste certificări lasă urme pe care vigilența opiniei publice interesată de subiect nu le scapă, așa că avem o imagine destul de completă despre acest terminal.

Oppo A1K se situează în partea de jos a categoriei mid-range și va fi construit în jurul unei combinații de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Memorie internă pe care cei cu nevoi speciale în materie de spațiu o pot extinde prin microSD.

Ecranul va avea o diagonală de 6 inchi și va fi prevăzut cu un notch în formă de picătură în partea de sus. Și pe spate vom avea o singură cameră foto, despre care nu se cunosc detalii. Nici senzorul de amprentă nu pare să fie prezent, probabil că va fi suplinit de funcții de tip Face Unlock.

Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh completează lista cu detalii despre Oppo A1K pe care le cunoaștem până în prezent. Așa cum spuneam, anunțul oficial este iminent, așa că vom mai vorbi despre acest smartphone cât de curând.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep