HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab A 8.0 2019 listata oficial, tableta cu S Pen

Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 listata oficial, tableta cu S Pen

Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019

Este o nouă generație a tabletei cu display de 8 inchi de la producătorul coreean și a fost listată oficial fără prea mare tam-tam. Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 are o rezoluție a ecranului de 1920 x 1200 pixeli și seamănă destul de mult ca și specificații tehnice cu surata ei mai mare, de 10,1 inchi. Partea interesantă legată de Galaxy Tab A 8.0 (2019) este că vine echipată cu un S Pen (care pare a fi cel de pe Galaxy Note 8 și care intră într-un locaș special) ceea ce o face să fie pretabilă și pentru segmentul business. Asta în măsura în care se mai poate spune despre o tabletă că se adresează acestui segment.

Dincolo de ecran, Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 este echipată cu un chipset Exynos 7904, combinat cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Are un acumulator de 4200 mAh care promite o autonomie suficientă, însă lucrurile nu trebuiesc luate exact cum le declară producătorul. Dacă judecăm după faptul că avem telefoane mult mai mici cu capacități mai mari ale bateriei, s-ar putea ca 4200 mAh pentru o tabletă de 8 inchi să nu fie chiar o afacere bună.

Alte specificații tehnice ale lui Samsung Galaxy Tab A 8.0 2019 includ o cameră foto principală de 8 megapixeli (cine mai face poze cu tableta?), o cameră frontală de 5 megapixeli și un modul opțional 4G pentru cei care nu se mulțumesc doar cu conectivitatea wireless.

Tableta este deja disponibilă chiar și în Marea Britanie (singura piață europeană), conform declarațiilor Samsung, însă deocamcată nu se cunoaște un preț al acesteia.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep