HomeFeaturedFocusOppo F11 si F11 Pro prezentate oficial

Oppo F11 si F11 Pro prezentate oficial

Oppo F11

Cred că este pentru prima dată când două terminale de genul acesta, cu o variantă standard și una Pro, seamănă atât de mult. Practic singura diferență între Oppo F11 si F11 Pro este dată de plasamentul camerei foto frontale. Dacă la Oppo F11 aceasta își face loc într-un mic notch de tip picătură, în timp ce versiunea Pro este prevăzută cu un mic mecanism de tip pop-up. Dar camera foto frontală are aceeași rezoluție, de 16 megapixeli.

Chiar și ecranele celor două terminale au aceeași diagonală de 6,53 inchi și aceeași rezoluție de 2340 x 1080 pixeli. Chipset-ul care echipează modelele Oppo F11 si F11 Pro este un MediaTek Helio P70, iar la nivel de memorii distingem câte două variante pentru fiecare model. Una cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă și una cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Pe partea din spate, telefoanele au un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 48 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli. AI-ul care înzestrează acest sistem este capabil să recunoască 23 de tipuri de scene și să facă automat setările necesare pentru rezultate cât mai bune.

Acumulatorul de pe Oppo F11 si F11 Pro are o capacitate de 4000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă, iar sistemul de operare este un Android 9.0 Pie cu interfața Oppo peste el.

Prețurile pentru terminale ajung până la aproximativ 320 euro pentru varianta de top, Oppo F11 Pro cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB. Telefonul va fi disponibil în primă fază în piețele asiatice, dar este promisă și o disponibilitate globală. De văzut cum se traduce acest lucru în viziunea producătorului chinez.

Via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep