HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru HTC U12 Life

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru HTC U12 Life

huse de protectie pentru HTC U12 Life

Deși s-ar putea spune că este păcat să ascunzi spatele oarecum special al acestui telefon cu o husă, pentru un plus de protecție s-ar putea să fie benefică utilizarea unei huse de protectie pentru HTC U12 Life. Am folosit o perioadă destul de lungă acest terminal și am avut plăcerea să fie modelul de culoare Twilight Purple. Chiar arată fain, mai ales cu striațiile care delimitează cele două zone de pe spatele. Însă materialul de pe spate este până la urmă plastic și cu timpul se zgârgie.

Din acest motiv, dar și pentru a oferi un plus de protecție inclusiv ecranului, am apelat la cei de la MobileDirect pentru câteva recomandări de huse de protectie pentru HTC U12 Life.

Am primit chiar mai mult. Am primit spre testare două kit-uri complete de la IMAK, care pe lângă husa pentru protecția spatelui conțin și o folie pentru display, dar și o minilavetă care se folosește atât la montarea foliei, cât și la curățarea ulterioară a ecranului.

huse de protectie pentru HTC U12 Life

Ambele sunt de culoare neagră, ambele au aceeași formă, una este mată și cu o aderență mai mare (pare să imite pielea întoarsă), iar alta este ceva mai lucioasă, mai siliconică.

huse de protectie pentru HTC U12 Life
huse de protectie pentru HTC U12 Life

Ceea ce este mai important este că ambele au niște ranforsări în zonele cele mai vulnerabile, colțurile telefonului, cu ajutorul cărora este protejat chiar și ecranul.

Sunt doar două variante care ne-au fost trimise spre testare, însă pe site-ul MobileDirect găsiți o gamă mai largă de huse de protectie pentru HTC U12 Life, dar și huse și accesorii pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep